Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü 50 yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artworkırmaktadır.

Anahtar teslim olarak çalıştığımız binalarda ileri kaba kurulumun haricinde laminant parke ıslak zemin seramikleri mutfak dolabı ve vitrifiye grubu da firma tarafından tamamlanmaktadır.  İl dışına gönderim sağlıyor musunuz? Evet, eighty one ile gönderimimiz mevcuttur.

Prefabrik ev satın aldığınızda ayrıca malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, mutfak dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama nasıl yapılır?

Prefabrik yapılarımızda ise 16 dansite eps yalıtımı kullanılır. İç ve dış duvarlarda 8mm fibercement kullanılır.

● Yasal işlemler yapıldıktan sona yaptırılacak prefabrik evin sağlamlığı ve dayanıklılığı düşünülmelidir. Bu anlamda prefabrik yapıda kullanılan malzemelerin kalitesi ve sağlamlığı çAlright önemlidir. Prefabrik evin dış yapısında kullanılacak duvar modüllerinin kalınlıklarına dikkat edilmelidir.

Taşıyıcılarında çOkay az yer kaplayan çelik metallerin kullanıldığı prefabrik ev içi genişliğiyle yaşayan herkese ferahlık verir.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

• Bu ev çeşidinin çevreye duyarlı olması da bir başka avantajıdır. Prefabrik evler https://www.miraprefabrik.com suya dayanıklı ve yanmaz yapıda olan malzemeler kullanılarak yapılır.

Onlarca ev modeli arasından tercih yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye davet ediyoruz. Bununla birlikte prefabrik ev fiyatları 2024, güncel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Geleneksel evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin aksine çOkay daha hızlı bir şekilde inşa edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği için üretim sürecini daha hızlı hale getirir.

Sonrasında şap uygulaması yapılması ve köşelere balık sırtı şap yapılması gerekmektedir.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın dimensions ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Report this wiki page